Olemme alun perin lähtenyt tekemään brändistämme kansainvälistä muoti merkkiä, ja olemme halunnut keskittyä verkkokaupassa kansainväliseen Englannin kieleen. Tämä on palvellut myös teitä Suomalaisia asiakkaita hyvin , mutta aina on tilaisuus parantua.

Olemme tehneet hiljattain muutoksia verkkosivuillamme niin että verkkokaupasta löytyy myös suomenkieliset tekstit sekä ohjeet jokaisen tuotteen omalta sivulta. Haluamme keskittyä niin kotimaan sekä kansainvälisiin markkinoihin.

Haluamme antaa myös verkossa mahdollisimman hyvän osto kokemuksen niin Suomeksi kuin Englanniksi. Toivomme että tämä palvelee hyvin teitä rakkaat Suomalaiset asiakkaat, kiitos ajasta ja tilasta jonka olette antaneet meille kasvaa juuri meidän näköiseksi brändiksi. Aika tuo lisää ideoita, haasteita sekä kehitystä, ja haluamme olla mukana ajassa jossa elämme!

Nyt siis voit tilata verkosta helpommin, sillä tuotteiden tiedot löytyvät myös Suomen kielellä. Kiitos jokaisesta verkkokauppa ostoksesta jonka olemme saaneet lähettää ympäri Suomea sekä maailmaa! Jos jokin tuote mietityttää niin koon, mallin tai materiaalin takia otathan ujostelematta yhteyttä meihin sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]

Ihania osto hetkiä!