RAW JACKET - me halutaan vähentää liikatuotantoa, joten ajateltiin tehdä meidän tämän talven malliston RAW JACKET:in kanssa ennakkomyynti. Tämä kuvassa näkyvä ihana villakangas takki on pitkä, tyylikäs, mutta kuitenkin meidän näköinen. Ennakkomyynnillä tarkoitamme sitä, että takin mallikappale on meillä kaupalla ja sinä voit tulla sovittamaan takkia. Ihastut takkiin ja tahdot sen, no sitten tilataan takki samassa hetkessä ja me valmistamme takin juuri sinulle. Toimitusaika takille tulee olemaan noin. viikko (riippuen kysynnän määrästä). Kun takki on valmis laitamme sinulle viestin ja voit tulla noutamaan takin kaupalta. Mahdollisuus on myös postitukseen. Tämä onnistuu vain siten että meidän ihana tuotanto on lähellä ja joustavaa!


Long Story Short:
1. Tule kaupalle ja sovita takki
2. Tilaa ja maksa takki
3. Odota noin viikko
4. Nouda takki kaupalta
5. Nauti lämpimästä takista!


RAW JACKET - we want to reduce overproduction, so we will do an advance sale with our RAW JACKET from this winter collection. This lovely woolen jacket shown in the picture is long, stylish, yet still looks like ours.
By pre-sale, we mean that we have a sample of the jacket at the Flagship and you can come to try the jacket on.
You’ll love the jacket and you want it, well then order the jacket in no time and we’ll make the jacket just for you. Delivery time for the jacket will be around one week (depending on the amount of orders). When the jacket is ready we will send you a message and you can come pick up the jacket from the store.
There is also the possibility of shipping the jacket.
This is only possible by having our wonderful production close by and flexible!

Long Story Short:
1. Come to the store and try the jacket
2. Order and pay the jacket
3. Wait about a week
4. Pick up the jacket from the store
5. Enjoy a warm jacket!